Tallers intergeneracionals

Aquest curs, l’alumnat de 4t de primària ha pogut realitzar dos tallers intergeneracionals amb els usuaris de l’associació de Gent Gran de Can Picafort que participa en el programa “Memòria” organitzat per l’IMAS (Institut Mallorquí d’Afers Socials).

L’objectiu d’aquests tallers ha estat compartir i comparar experiències de jocs tradicionals d’un temps amb els jocs cooperatius actuals; i desenvolupar i reforçar les habilitats socials entre dues generacions.

Donar les gràcies a tots els participants per haver regalat somriures i abraçades als nostres alumnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>