QUOTES DE MATERIAL CURS 2022-23

Volem informar-vos que el curs vinent entrarà en vigor una nova llei educativa (LOMLOE). Els canvis metodològics que introdueix aquesta llei, de la qual us informarem més endavant, no fa recomanable adherir-se al programa de reutilització de llibres perquè les editorials no els han adaptat a la nova normativa. 

És per això que per aconseguir un rebaixa important en l’import dels llibres de text que pagaven les famílies els cursos anteriors, el claustre de mestres ha decidit eliminar els llibres d’algunes àrees. El proper curs només s’utilitzaran els llibres d’anglès, de naturals i socials. 

Per aconseguir disminuir els preus necessitam una petita pujada a les quotes que són imprescindibles per un ensenyament de qualitat basat en metodologies actives. 

Per a qualsevol aclariment l’equip directiu està a disposició de totes les famílies per informar sobre la importància de l’abonament de les quotes. 

Atentament, 

CEIP Vora Mar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>