Els espais d’aprenentatge a l’educació infantil

Fa més de 6 anys que el Projecte Educatiu d’educació infantil del CEIP Vora Mar es va actualitzar fruit de la societat canviant i de la tipologia i nombre d’alumnes que hi ha al centre. Aquesta proposta inicial ha anat evolucionant fins a arribar a formar ESPAIS D’APRENENTATGE per poder dur a terme una atenció més individualitzada segons les necessitats i ritmes de cada alumne per a poder créixer en el sentit més ampli de la paraula.

Els espais d’aprenentatge representen una organització on l’infant es converteix en el constructor del seu propi aprenentatge, partint del joc, de la investigació i de les relacions amb els companys, tot explorant amb llibertat segons els seus interessos i motivacions. És ell qui pren les decisions i cerca les seves pròpies estratègies per trobar les solucions davant de reptes i situacions que s’anirà trobant, on l’adult es presenta com un guia i observador.

A continuació podeu visualitzar un vídeo dels diferents espais que podeu trobar al centre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>